Εταιρία

JMB Aircraft

Σχετικά με την JMB Aircraft

Η JMB Aircraft είναι η εταιρεία παραγωγής του VL3, ενός αεροπλάνου που σχεδιάστηκε από την Vanessa Air και κατασκευάστηκε στο παρελθόν από την Aveko. Η JMB Aircraft διοικείται από δύο αδελφούς από το Βέλγιο που άρχισαν να πετούν όταν ήταν μόλις δεκατεσσάρων ετών. Το πάθος και η αφοσίωση τους μπορούν να φανούν στο τελικό προϊόν. Πίσω από την JMB Aircraft είναι η JMB Aviation, μια βέλγικη εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αεροπορίας. Η JMB Aviation διαθέτει ιδιωτικό αεροδρόμιο με επιτυχημένη σχολή εκπαίδευσης χειριστών αεροσκαφών. Οι εγκαταστάσεις συντήρησης και επισκευής βρίσκονται στην Amougies, στο Βέλγιο. Η εταιρεία συμμετέχει κάθε χρόνο στην Aero Friedrichshafen στη Γερμανία, τη σημαντικότερη έκθεση Γενικής Αεροπορίας στην Ευρώπη. Οι πωλήσεις ξεκινήσαν στις ΗΠΑ το 2016 όταν δύο VL3s πέταξαν από το Βέλγιο στην EAA AirVenture Oshkosh, διασχίζοντας τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Πως ξεκινήσαμε 

2007. Η εταιρεία JMB Aviation είναι ο αποκλειστικός μεταπωλητής της Aveko στη Γαλλία και το Βέλγιο. Περισσότερο από το 85% των αεροσκαφών που παρήγαγε η Aveko πωλήθηκαν από την JMB Aviation.
2012. Η εταιρεία JMB Aviation αποφάσισε να αποκτήσει την εταιρεία Aveko. Μετά την εξαγορά, ξεκίνησε η αναβάθμιση του αεροσκάφους. Άλλαξε ο σχεδιασμός του elevator για να μπορέσει το αεροσκάφος να πετάει πιο γρήγορα. Αναβαθμίστηκε επίσης το εσωτερικό με ένα φρέσκο, πιο σύγχρονο σχεδιασμό.
2015. Ξεκίνησε η παραγωγή της ατράκτου και των φτερών. Τώρα το αεροπλάνο παράγεται πλήρως από τη JMB. Κατά τη διάρκεια του 2016, ο ρυθμός παραγωγής έφθασε τα πέντε αεροσκάφη το μήνα διατηρώντας παράλληλα τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

background
JMB Aricraft
Ομάδα